Herinrichting terrein Rotterdams Droogdok Maatschappij te Rotterdam

In opdracht van  Kruiswijk Vlist heeft Ouwejan & F. de Bruijn  Infra b.v. bestrating aangebracht voor “Het Havenbedrijf” in Rotterdam. Het aanbrengen van bestratingselementen vindt plaats op het terrein van het voormalige Rotterdamse Droogdok Maatschappij (RDM).

De bestratingselementen bestaan uit gebakken klinkers en natuurstenen banden. De materialen zijn door de opdrachtgever zorgvuldig gekozen en sluiten goed aan bij de aanwezige bebouwing.  Door een flexibele houding en het leveren van vakmanschap heeft Ouwejan & F. de Bruijn Infra b.v. het project naar tevredenheid gerealiseerd.

RDM

De Rotterdamsche Droogdok Maatschappij NV (RDM) was een belangrijke scheepswerf voor scheepsnieuwbouw, scheepsreparatie en machinebouw in Rotterdam die heeft bestaan tussen 1902 en 1996. Het bedrijf bouwde 355 schepen, vrijwel allemaal zeegaand, zowel voor de koopvaardij als de marine. Ook construeerde het bedrijf brugdelen (Vianen) en boorplatforms.

Het huidige terrein van de RDM wordt hedendaags gebruikt als RDM Campus, het wordt een broedplaats voor creatieve en innovatieve maakindustrie. Daarnaast wordt het terrein beschikbaar gesteld om omgetoverd te worden tot hoogwaardig bedrijventerrein met als kernthema’s: Research, Design en Manufacturing.

Nadere Info m.b.t. Rotterdams Droogdok Maatschappij:

www.rdmrotterdam.nl
Linked In

wilt u meer informatie? Of een vrijblijvende offerte aanvragen?