Materieel

Ouwejan & F. de Bruijn Infra BV beschikt over een uitgebreid assortiment machines waardoor het bedrijf zeer flexibel kan inspelen op de vraag in de markt.

Het materieel wordt ingezet bij eigen werken, op projecten die we in onderaanneming uitvoeren of de machines worden verhuurd. We hebben de beschikking over 3 Ahlman shovels, 10 Giant shovels, 1 mobiele kraan (11 ton) met vacuüm, 1 rupskraan (5,5 ton) met vacuüm, 2 minigravers, 1 Tigerstone legmachine en een 8*4 autokraan met haakarm afzetsysteem met een groot aantal containerbakken.

Verder hebben we een zeer uitgebreid assortiment klein materieel zoals legklemmen, vaccuumplaten voor al het bedenkbare werk, trilplaten, wackerstampers, compressors, straatmakkers etc. etc. waarmee ieder project gerealiseerd kan worden.

Ons materieel kunnen wij uitbreiden met diverse hulpstukken. Bijvoorbeeld met een sloophamer, een sorteergrijper of een kantelbak.

Materieel ouwejan en F de Bruijn

Om de kwaliteit en inzetbaarheid van ons materiaal te waarborgen, doen wij het onderhoud in eigen huis. Het materieel bestaat uit de moderne en nieuwste technieken in de branche. Zo heeft u altijd de juiste machines voor uw projecten, maken onze medewerkers gebruik van de modernste machines die het werk flink verlichten.

Bij de aanschaf van nieuw materieel kiezen we bewust voor energiezuinig materieel omdat we belangrijk vinden onze projecten zo duurzaam mogelijk uit te kunnen voeren.

De jarenlange ervaring in combinatie met gekwalificeerd en vakkundig personeel maakt Ouwejan & F. de Bruijn Infra B.V. bij uitstek geschikt om opdrachten van verschillende aard en omvang voor u uit te voeren.

wilt u meer informatie? Of een vrijblijvende offerte aanvragen?