Over ons

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in bestrating en alles wat daarbij komt kijken. Met onze jarenlange ervaring en ruime kennis zijn wij betrokken geweest bij veel projecten. Wij zijn uw betrouwbare partner die u als opdrachtgever volledig ontzorgt! 

Het personeel van Ouwejan & F. de Bruijn Infra b.v. heeft de nodige kennis en ervaring om projecten succesvol te realiseren. Onze stratenmakers beschikken over de nodige vakdiploma’s en veiligheidscertrificaten, zodat u als opdrachtgever gewaarborgt bent met betrekking tot kwaliteit en een veilige uitvoering. Afhankelijk van de onderhanden projecten worden deze in eigen beheer, samen met of door een van onze vaste partners gerealiseerd. Hierdoor kunnen wij uitstekend inspringen op het verwerken van grote hoeveelheden in weinig tijd of het uitvoeren van gespecialiseerd werk.

Personeel vacatures
materieel ouwejan & f. de bruijn

Materieel

Ouwejan & F. de Bruijn Infra b.v. beschikt over een groot arsenaal aan materieel en hulpmiddelen om bestrating op te breken, te sorteren en aan te brengen op een zo effectief mogelijke wijze. Het materieel wordt in eigen beheer onderhouden, eventueel aangepast en gekeurd zodat het voldoet aan de eisen van vandaag en morgen. Het materieel wordt veelal gebruikt voor het realiseren van aangenomen projecten, maar is daarin tegen ook afzonderlijk te huren. Voor het huren van materieel en/of hulpmiddelen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Hieronder kunt u een overzicht van het materieel en hulpmiddelen downloaden.

wilt u meer informatie? Of een vrijblijvende offerte aanvragen?